Social Media Makelaar

Marketing van het beste niveau

Wat valt er onder Social media marketing?

That's the question !

Voor de ene ondernemer is het alleen zijn facebookpagina en zijn instagram account. Maar voor de andere is het een totale mix van alle platformen. Het begint bij het maken van content voor je platform... teksten, foto's, nieuwsbrieven, informatie...

Maar ook je totale uitstaling als bedrijf onderneming is van belang... het restaurant waar de tafels niet kloppen bij de stoelen?  Het omgaan met je klanten in de werkelijke wereld is net zo belangrijk als je performance online, en dat wordt nog wel eens vergeten.

Tip..!

Vanaf 2019 is alles SOCIAAL en zijn gericht op beleving! Niet gericht op verkoop!, de eerste stap is aandacht van je klant, en dan na een paar stappen het verkrijgen van verkoop, informatie etc. 

Walletly
Facebook
Messenger
E-mail

Staat het er niet...?

Staat er nou iets niet op de site, maar wil je er wel graag mee werken of meer over weten... Neem contact op!

"Graag maak ik een afspraak met je om te zien welke Social Media Marketing Mix voor jou geschikt is. Alleen Facebook, of ook Linkdin en Instagram, Google, Messenger marketing."

Gratis intake gesprek

Misschien wel interesse, maar je weet niet heel goed of het meerwaarde heeft voor jou bedrijf? Geen probleem! Het intake gesprek is altijd vrijblijvend! Meld je hieronder in voor een gratis intake gesprek en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

info@delachendeinktvis.nl