Walletly

Maak van bezoekers loyale klanten

Geen zorgen ons systeem werkt op iedere smartphone. Slimme technologie zorgt voor een snelle werking op Android & Apple. Walletly herkent je klanten!

Krijg duidelijke inzichten in jouw marketing R.O.I. met ons eenvoudig dashboard

Transparant dashboard

Walletly heeft een dynamisch dashboard dat alles over jouw campagne(s) vertelt. Met dit uitgebreide dashboard kun je intelligente beslissingen nemen als het gaat om je toekomstige marketing

Wil je communiceren met klanten die zich bevinden rondom jouw onderneming?

Geintegreerde I-Beacon

Je hoeft de I-Beacon-functie in de Wallet Scap-app alleen maar aan te zetten! Je klant ontvangt een push-melding op het moment dat ze voorbij je onderneming lopen of binnenkomen.

Het lijkt misschien onmogelijk, maar met de I-Beacon kun je contact maken met klanten die zich op een afstand van 70 tot 100 meter van je locatie bevinden.

8/10 klanten zeiden dat ze liever een winkel bezoeken dat korter bij is dan een winkel die beter is qua prijs. Gemak dient de mens!

Pushmeldingen kunnen het bezoek en de verkoop in je onderneming met 150% verhogen!

Walletly verbindt alle belangrijke chatbot programma’s op de markt met jouw campagnes

Chatbot integraties

Manychat, Active chat, Mobile monkey, Smart loops, Chat fuel. We voorzien binnenkort meer koppelingen met belangrijke platformen

Gebruik jij al slimme technologie om jouw bedrijf/verkoop te boosten? Chatbot marketing is de toekomst! Walletly werkt met chatbot-experts en ontwikkelde marketing campagnes op maat voor jouw onderneming. Chatbot marketing zorgt dat je in verbinding staat met bezoekers en ze omtovert in loyale klanten. Onze experts zijn er om jouw onderneming exponentieel te laten groeien

400%

Chatbot berichten worden 400% meer gelezen dan e-mail

500%

Chatbots hebben 500% lagere kosten in vergelijking met offline print campagnes

600%

Chatbots hebben een CTR van 600% tegenover mail

Gratis intake gesprek

Misschien wel interesse, maar je weet niet heel goed of het meerwaarde heeft voor jou bedrijf? Geen probleem! Het intake gesprek is altijd vrijblijvend! Meld je hieronder in voor een gratis intake gesprek en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Geïnteresseerd geraakt?

info@delachendeinktvis.nl